Tuinwerk Rekken, we hadden bij deze opdrachtgever de opdracht een mooie rustieke tuin te maken, met leuke gezellige en knusse hoekjes.

Kijkt u vanuit de tuin (foto3) naar de woning, achter de Taxus en de solitaire beuken die weelderig groeiend het terras verhullenl. Op foto zeven kijken vanaf het terras naar de de solitaire beuken (rode beuken deze geven een mooi kleur contrast vooral als ze net de jonge bladeren hebben in het voorjaar). U kunt hier ook zien dat de wijze van inplanten een heleboel kan doen , we hebben hier de beuken als een sort sluis geplant (men kan er gemakkelijk tussendoor lopen maar erdoor heen kijken gaat niet.

Op foto zes ziet u op het einde van het pad een mooi ouderwets kapschuurtje met een pannen dak, wilt u ook zo’n mooi schuurtje vraag gerust en geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden bij Loman straat & Tuinwerk.

Hoe heerlijk is het om over zo’n leuk paadje naar uw houthok te lopen (foto6). Veldkeien straten is een leuk en precies werk je moet de keien op de punt zetten (in het zandbed), als de veldkeien op de punt gestraat zijn zullen ze minder snel gaan wankelen. Met op de punt straten bedoelen we de langste kant naar benden.  Het zandbed is een mix van cement en zand , vroeger werd er keileem gewonnen en werd daarin gestraat maar keileem is zeldzaam en de winning ervan is duur dus daarom een zandcement mix. Nadat de veldkeien gestraat zijn vegen we deze droog in met wederom een zand cement mix, zitten de voegen vol dan sproeien we de keien ligt af zodat de mix er tussen zakt. Hier hebben we nadat de mix ertussen was gezakt geljkt afgestrooid met een zwarte voegsplit.  De containers staan tussen de beuken dicht bij de achterdeur en toch niet in het zicht  (foto8).

Wilt u ook een mooie tuin waar u na gedane arbeid tot rust kunt komen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.