Zoals u kunt zien maakt het niet zoveel uit of u nu een moderne en strakke tuin wilt een hout/beton schutting  of een tuin in de engelse stijl of gewoon een heerlijke twentse/achterhoekse boerentuin bij Loman Straat & Tuinwerk zit u goed. We hebben bij deze tuin gekozen voor weinig groen en veel straatwerk waarom?? het is een kleine tuin met aan de ene kant veel en grote bomen, de wens van de klant, en deze laatste is de belangrijkste. In overleg is er van alles mogelijk, u wensen staan voorop samen komen we tot een prachtige eindresultaat.

We hebben hier een schutting geplaatst en het straatwerk gelegd, de schutting is een combinatie van hout en beton. Het straatwerk is een wildverband van MBI-beton door de speciale toplaag op de tegels zijn ze kleurvast. Doordat er maar 3 verschillende formaten zijn geeft dit wildverband heeft dit wildverband een rustige uitstraling. De tegels zijn 4 cm dik en daardoor er gemakkelijk te tillen. Op de foto met de opbergkist naast de deur ziet een zwarte rand dit is een opsluitbandje met het format 6X20X100 cm, deze is geplaatst om het hoogte verschil met de achterdeur en poortdeur beter op te kunnen vangen.

Ook het zetten van schuttingen en leveren van schutingen kunnen wij voor u regelen, de schutting is zoals reeds vermeld van hout en beton,  de kleur van de palen en betonnen onderplaten zijn hier antraciet. De antraciete palen met de houtkleur schermen geven een sjieke uitstraling aan het geheel. Uiteraard zijn er tegenwoordig veel mogelijkheden zoals; donkere douglas schermen, beton onderplaten met steen motief, kompleet dichte schermen of plank om plank schermen.