Erfverharding in Rekken,

Op de fotos ziet u dubbel-klinkers deze krijgen een tweede leven want het is hergebruik en we zeggen hergebruik is puik en bovendien duurzaam. We hebben geen enkele rechte lijn in het straatwerk gebruikt, dit geeft een sierlijk en sfeervol plaatje. De antraciete vakken breken de vlakte mooi en geven een rustieke sfeer en uitstraling.

Voor op een erf zoals dit worden meestal betonklinkers (10x20x8cm) gebruikt of gebakken klinkerkeien (10xx20x8cm). Kiest u voor een kleinere steen zoals een waalformaat (5x20x8cm)of een dikformaat (21x7x8cm) zullen deze stenen onder de zelfde omstandigheden als de beton en gebakken klinker (10x20x8cm) eerder verzakken. Doordat deze stenen een minder groot oppervlak bestrijken (spreidingslast) dan de 10×20 klinkers.

Bij deze opdracht hebben we dubbel-klinkers gebruikt 20x20x8cm omdat deze een mooi rustig geheel afgeven. Onder het straatwerk zit een oude puinfundatie deze was door de jaren heen aangebracht, we hebben de laag minimaal bewerkt en zoveel mogelijk laten zitten. Op het puin zit een klein laagje zand om de baan te kunnen maken waar de stenen op liggen. Het straatwerk heeft een natuurlijke afwatering dat wil zeggen dat alle water in de sloot of tuin terecht komt zonder putjes of kolken. Een natuurlijk verloop van de waterlijnen waardoor het water naar de sloot kan lopen zorgt voor een mooi vlak geheel zonder opstakels van gootjes putten enz.

U wilt geen klinkers of tegels als erfverharding dan kunt u ook kiezen voor grind of siersplit, nieuwsgierig vraag gerust naar de mogelijkheden.

Voor het complete pakket wat betreft de bestrating/erfverharding en de eventuele tuinaanleg of aanpassing zit u bij ons aan het goede adres, ook kunnen wij gebruikte en nieuwe klinkers leveren.

Wilt u ook een mooie erfverharding rondom uw woning van betonklinkers , tegels of grind, vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.