Afwatering voor uw straatwerk doormiddel van straatkolken of kleine putjes. Hemelwater afvoer of vuilwaterriool of het nu nieuwbouw is of renovatie wij sluiten het aan voor u. Ook kunnen we straatkolken, afvoerputjes, rioolbuizen, en hulpstukken leveren tegen gunstige prijzen.

Wellicht denkt u na over infiltratie om het water weer terug aan de bodem te geven in uw eigen omgeving. Een voordeel van het infiltreren via koffers is dat het water langzaam in de bodem weg zakt. Daardoor zult t u minder snel moeten sproeien bij aanhoudende droogte. Tevens wordt het riool ook minder belast met heftige regenbuien. Denk u om eventueel over te gaan naar infiltratiekoffers ?? we denken graag met u mee om samen tot een passende oplossing te komen.

 

Door onze brede vakkennis in het straat en tuinwerk kunnen de tuin of het straatwerk weer netjes opleveren. U hoeft dus niet nog  een ander bedrijf erbij te halen om alles weer tip top in orde te krijgen.

Dus voor rioolaanleg, rioolreparatie,plaatsen en het aanluiten van infiltratiekoffers moet u bij Loman straat & Tuinwerk zijn.

Voor meer informatie over hemelwater afvoer,  riool aanleg en infiltratiekoffers neem vrijblijvend contact met ons op.