Een mooi project met een heel mooi eindresultaat, de eerste foto’s ziet u een hele kleine impressie van hoe het was. Eerst het overleg met de opdrachtgever toen het ontwerp en ja beginnen maar.

Nadat de boel gesloopt gerooid en glad was zijn we weer begonnen met de wederopbouw uiteraard met nieuwe/hergerbruik materialen;

GeoPiazza Lineaire wildverband kleur roma voor het terras en de paden, het wildverband bestaat uit stroken 68×17 52×17 52×13 38×13 en 30x13cm en ze zijn 7 cm dik.

Voor de bloembakken hebben we muurelementen gebruikt GeoMattone met een afdekplaat Milano kleur is cannobio, de bakken zijn op de hoeken in het verstek gezaagd om dat de voorzijde van de blokken ligt bewerkt zijn.

De hergebruikte tegels liggen op de plek van de container hoek en waar het stroom verdeelkastje staat.

Het straatwerk is ingeveegd met onkruidvrij bio zand van Mbi het zand heft een coating waardoor het onkruid niet kan kiemen voor meer info hiervoor neemt u gerust contact op.

Ook beplanting leveren en inplanten, tevens beplantingsplannen maken wij voor u. Wilt alleen geleverd hebben en evt. uit laten zetten en zelf inplanten dan kan dat ook.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.